0774 960 857              Luni - Vineri: 8:00 - 18:00                  Sâmbătă: 9:00 - 13:00                  contact@lebada.ro
Lebada Magazin Online - Calitate la pret special

 • Lebada Magazin Online - Calitate la pret special
  Baghetă simplă pentru colț E24
  Cod produs: E24

    Livrare in 3 zile
  Descriere
  Livrare
  E-24
  Baghetă simplă pentru colț

  Lungime: 2 ml
  Acoperă (perete x tavan): 29 mm x 29 mm
  Lățime baghetă: 41 mm (4,1 cm)
  Culoare: albă
  Producător: Marbet - Polonia

  Baghetă pentru decorarea colțului dintre tavan și perete, fabricată din polistiren prin extrudare, procedeu ce asigură o suprafață uniformă netedă și rezistentă, cât și o stabilitate longitudinală pronunțată, astfel se poate monta foarte ușor. Destinat pentru decorarea colțului din camere, bucătărie, hol, baie, Se poate folosi în combinație cu baghete tip bordură montabile pe perete, astfel contribuind la aspectul spectaculos al únăperii la costuri infime.

  Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: este contraindicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi ce conțin silicon sanitar sau universal, deoarece acidul acetic din compoziția acestora poate deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului MESTER DECOR disponibil în oferta noastră. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se poate folosi un etanșant acrilic. Recomandăm MESTER ACRIL etanșant de calitate, disponibil la tub de 310ml la preț foarte convenabil. 

  Bagheta înainte sau după montare se poate vopsi cu vopsea acrilică (dispersie apoasă) .Nu necesită amorsare prealabilă dacă suprafața ei este curață (fără urme de amprentă sau praf din timpul transportului sau montării). A nu se folosi vopsele ce conțin solvenți sau diluanți organici.
  Livrare in 3 zile  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Abonare la newsletter
  Abonare


  sicap

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii