0774 960 857              Luni - Vineri: 8:00 - 18:00                  Sâmbătă: 9:00 - 13:00                  contact@lebada.ro
Lebada Magazin Online - Calitate la pret special

 • Lebada Magazin Online - Calitate la pret special
  Aceste încăperi au fost posibile ca urmare a soluțiilor actuale folosite în construcții, greutatea tavanului fiind preluată de grinzi. Pereții despărțitori au fost eliminați și astfel s-au unit două sau mai multe spații.  


  Avantajele open space-ului  

  - Spațiul devine multifuncțional
  - Crește valoarea financiară a imobilului
  - Lumina naturală este folosită mai eficient
  - Vine în acord cu necesitățile familiei

  Pentru a susține unitatea, culoarea generală a pereților și podelelor trebuie să fie similară în tot spațiul. Nu este deloc recomandat ca podelele să aibă modele diferite și nici pereții să fie colorați diferit.  


  Elemente de stil            

  Este recomandat să renunți la piesele de mobilier masive, clasice pentru că spațiul nu trebuie să fie aglomerat. Stilul minimalist, axat pe confort și eficiență este cel mai potrivit. Mobila multifuncțională este alegerea perfectă în acest caz și aici ne referim la canapele extensibile, mese pliante etc.           Bucătăria trebuie să fie foarte practică, electrocasnicele încorporate și hota de putere mare. Pentru o luminare naturală cât mai bună se recomandă renunțarea la draperii ori perdele. Pentru intimitate aceste pot fi înlocuite cu jaluzele romane.          

  Prin definiție, open space-ul înseamnă o casă modernă așa că și amenajarea ei trebuie să fie modernă. Cromatic trebuie să te axezi pe tonuri calde, iar accentele de culoare să unească spațiul, dar în același timp menținând aspectul aerisit al încăperilor deschise.  


  Delimitarea spațiului            

  Într-un open space covoarele sunt esențiale pentru că ele compartimentează fiecare zonă. Ca model acestea pot fi la fel sau diferite, dar suficient de mari pentru a crea iluzia unei camere, totodată ele  trebuie să fie în contrast cu nuanța podelelor.          

  Pentru pereți se folosesc elemente mari de decor, dar și tapetul. O variantă recomandată ar fi tapetul care imită cărămida.  


  Bucătăria            

  Aceasta trebuie să fie bine delimitată de restul amenajării. Separarea se face cu ajutorul culorilor și materialelor pentru podele. Este foarte important ca atunci când stai în living pe canapea să nu ai senzația că stai într-o bucătărie foarte mare. Zona de gătit trebuie să fie foarte bine organizată, iar la locul de luat masa să se ajungă foarte ușor. Spoturile poziționate strategic pot ascunde sau pune în evidență anumite zone ale bucătăriei. Tot ele, la nevoie, pot ascunde zona de gătit.  

  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Abonare la newsletter
  Abonare


  sicap

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii