0774 960 857              Luni - Vineri: 8:00 - 18:00                  Sâmbătă: 9:00 - 13:00                  contact@lebada.ro
Lebada Magazin Online - Calitate la pret special

 • Lebada Magazin Online - Calitate la pret special
  Sauna Sanotechnik Optimal brad canadian 174x138xH190 cm cromoterapie
  Cod produs: H30320
  12626 Lei
  Cantitate   
  Adauga in cos

    Livrare in 14 zile
  Descriere
  Livrare
  Sauna Sanotechnik Optimal brad canadian 174x138xH190 cm cromoterapie

  Sauna din gama Sanotechnik, colectia Optimal, este de tip sauna cu infrarosu si cromoterapie, este special conceputa pentru 2 persoane, prezinta iluminare in exterior si interior, ventilatie, este realizata din lemn de brad canadian, prezinta 7 rezistente cu Carbon Magneziu (3 reglabile), si are o putere de 1.950 Watt. Sauna este realizata din sticla securizata de 6 mm cu tenta de culoare albastru-fumuriu, are Radio & Conexiune USB, un panou de comanda electronic cu difuzoare si scaun Relax si un scaun special. Toate fotografiile sunt simbolice, proiectarea tehnica (dezvoltare tehnica ulterioara) se poate schimba (de exemplu, numarul incalzitoarelor, panoul de comanda si proiectarea cabinei). Cabina este proiectata pentru interior, usa este batanta, si are urmatoarele dimensiuni exterioare : 1740x1380xH1900 mm. Dimensiunile interioare sunt 1630x1270xH1760 mm.

  Avantajele lemnului de brad canadian sunt urmatoarele: in urma incalzirii, lemnul va elimina activ fitoncida (substanta antimicrobiana regasita in plante/conifere. Aceasta inhiba cresterea si dezvoltarea altor organisme, in principal a bacteriilor si fungilor). In incaperile finisate cu acest material minunat la o temperatura constanta a aerului, atmosfera benefica pentru sanatate va persista timp de decenii. Uleiul esential de brad canadian are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, cardiovascular, dar si respirator; acesta sporeste capacitatea de lucru si imunitatea. Sauna din brad canadian se incalzeste aproximativ de 4 ori mai repede decat finisajul obisnuit al unei saune clasice. In acelasi timp, lemnul ramane rece la atingere din cauza proprietatilor termice reflectorizante ale sale.

  Specificații:

   Forma: Dreptunghiulara
   Producator: Sanotechnik
   Material: Sticla securizata, Brad canadian
   Culoare: Lemn natur
   Lungime: 175 cm
   Latime: 140 cm
   Livrare: 3-5 zile
   Inaltime: 190 cm
   Garantie: 2 ani
   Deschidere: Batanta
   Grosime sticla: 6 mm
   Capacitate: 2 persoane
   Colectia: Optimal
   Tip produs: Sauna
  Livrare in 14 zile  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Abonare la newsletter
  Abonare


  sicap

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii