0774 960 857              Luni - Vineri: 8:00 - 18:00                  Sâmbătă: 9:00 - 13:00                  contact@lebada.ro
Lebada Magazin Online - Calitate la pret special

 • Lebada Magazin Online - Calitate la pret special
  Baghetă simpla pentru perete E18
  Cod produs: E18

    Livrare in 3 zile
  Descriere
  Livrare
  E-18
  Baghetă simplă pentru perete

  Lungime: 2 ml
  Suprafața acoperită pe perete x grosime: 38 mm xi 18 mm
  Lățime baghetă: 38 mm (3,8 cm)
  Culoare: albă
  Producător: Marbet - Polonia

  Fabricată din polistiren expandat la presiune înaltă, rezultând un produs cu densitate ridicată,  profilatură deosebit de netedă și rezistentă, Se poate folosi la decorarea pereților și tavanului în camere, bucătărie, hol și în baie. Baghetă tip bordură pentru separarea culorilor de pe perete. Combinând bagheta cu una din cele 3 feluri de colțuri disponibile la set de 4 bucăți ori prin tăierea baghetei la capete în unghi de 45 de grade se pot realiza și ancadramente pe perete, tavan ori în jurul geamurilor, conferind încăperii o eleganță deosebită la costuri mici. Din varietatea de modele și mărimi toată lumea își poate găsi decorul dorit pentru locuință, birou, cabinet, salon, restaurant, cafenea, sală de nunți, showroom, etc.

  Se montează foarte ușor cu ajutorul unui adeziv acrilic recomandat pentru polistiren pe o suprafață curată. Atenție: este contraindicat lipirea cu glet (nu face priză bună cu polistirenul) sau adezivi gen montage kit sau cu conținut de silicon, deoarece acestea în compoziția au agenți care pot deteriora materialul baghetei. Un alt dezavantaj al siliconului fiind imposibilitatea de a-l vopsi în cazul în care iese de sub baghetă. Pentru o lipire sigură și durabilă recomandăm utilizarea adezivului  TITAN PREMIUM (Marbet) sau  MESTER DECOR disponibile la tub de 310 ml. Pentru finisarea marginilor și îmbinărilor se folosește etanșant acrilic. Recomandăm etanșanții permanent flexibili și vopsibile TITAN AKRYL  (Marbet) sau  MESTER ACRIL disponibile la tub de 310ml la preț foarte convenabil. 

  Bagheta înainte sau după montare se poate vopsi cu vopsea acrilică sau pe bază de apă .Nu necesită amorsare prealabilă dacă suprafața ei este curață (fără urme de amprentă sau praf din timpul transportului sau montării). A nu se folosi vopsele ce conțin solvenți sau diluanți organici.Produs complementar: elemente de colț NB-18-01Unelte neceare pentru montare:

  -  fierăstrău dinți fini sau cutter
  -  pensulă.
  Livrare in 3 zile  Din aceeasi categorie
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Abonare la newsletter
  Abonare


  sicap

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii