0774 960 857              Luni - Vineri: 8:00 - 18:00                  Sâmbătă: 9:00 - 13:00                  contact@lebada.ro
Lebada Magazin Online - Calitate la pret special

 • Lebada Magazin Online - Calitate la pret special
  Doar o singură dimensiune, o mulțime de culori și mai multe soluții de instalare pentru acoperirea pereților cu plăci de cărămidă.


  Mai mult
  Există o mare neîncredere când vine vorba despre shoppingul online și în special shoppingul online a materialelor de construcții sau materialelor de amenajare interioară.


  Mai mult
  Primul beneficiu care trebuie menționat când vine vorba despre achiziționarea produselor noastre de pe site-ul Novolor.


  Mai mult
  Decorația teraselor și a grădinilor este esențială pentru a te bucura de spațiile exterioare.


  Mai mult
  Personalitățile diferite și unice ne influențează alegerile și preferințele, acest fapt se aplică și în materie de achiziționarea produselor de design interior.


  Mai mult
  Calitatea CeramiceiO recomandare pe care o oferim când vine vorba de alegerea ceramicei pentru terasă este ca modelul ales să îndeplinească toate calitățile fundamentale a plăcilor de exterior - rezistente și fără alunecare.


  Mai mult
  Astăzi se schimbă luna, nu luna oficială din calendar ci luna zodiacului.


  Mai mult
  O adevărată explozie s-a produs în momentul în care plăcile și-au făcut loc în amenajările interioare.


  Mai mult
  Ești în căutare de centrală termică sau cazan, instalații, radiatoare sau boilere electrice? Novolor și Lebăda îți oferă sprijinul deplin în alegerea celor mai bune și performante produse, special dedicate ție.


  Mai mult
  Deși design-ul și tendințele arhitecturale sunt mereu în schimbare, două lucruri vor rămâne mereu actuale: eleganța clasică și atașamentul nostru emoțional față de trecut.


  Mai mult
  Vopseaua lavabilă Elfenbein cu o peliculă mătăsoasă și de un alb luminos, se caracterizează prin lavabilitate și putere de acoperire mare, fiind totodata permeabila la vaporii de apa si permitand peretelui sa respireAcum la preț redus cu 15% în magazinele Lebăda.


  Mai mult
  De două decenii, Lebăda este singura firmă din județul Satu Mare care distribuie produselor decorative Art’e Style, un brand al Italiei, sinonim cu calitatea și inovația.


  Mai mult
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Abonare la newsletter
  Abonare


  sicap

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii