0774 960 857              Luni - Vineri: 8:00 - 18:00                  Sâmbătă: 9:00 - 13:00                  contact@lebada.ro
Lebada Magazin Online - Calitate la pret special

 • Lebada Magazin Online - Calitate la pret special
  Cum faci să nu te inunzi tu pe tine?  Pete de umezeală pe tavan Știi acele pete de umezeală din colțul tavanului tău, ce-ți apar dintr-o dată și îți dai seama că vecinul de deasupra te-a inundat?Pe vremea “răposatului” acele pete pe tavan erau principala sperietoare a locatarului de bloc.


  Mai mult
  Ce este designul interior? Designul interior este specialitatea care definitivează efortul pentru amenajarea unui spațiu prin îmbinarea principiilor arhitectonice de volum cu aspectele cromatice, de iluminare și decorare.


  Mai mult
  Dacă stai la bloc și baia ta e mică trebuie să știi că există trucuri care te vor ajuta să faci ca această încăpere să pară mai mare.


  Mai mult
  Aceste încăperi au fost posibile ca urmare a soluțiilor actuale folosite în construcții, greutatea tavanului fiind preluată de grinzi.


  Mai mult
  Doar o singură dimensiune, o mulțime de culori și mai multe soluții de instalare pentru acoperirea pereților cu plăci de cărămidă.


  Mai mult
  Există o mare neîncredere când vine vorba despre shoppingul online și în special shoppingul online a materialelor de construcții sau materialelor de amenajare interioară.


  Mai mult
  Primul beneficiu care trebuie menționat când vine vorba despre achiziționarea produselor noastre de pe site-ul Novolor.


  Mai mult
  Decorația teraselor și a grădinilor este esențială pentru a te bucura de spațiile exterioare.


  Mai mult
  Personalitățile diferite și unice ne influențează alegerile și preferințele, acest fapt se aplică și în materie de achiziționarea produselor de design interior.


  Mai mult
  Calitatea CeramiceiO recomandare pe care o oferim când vine vorba de alegerea ceramicei pentru terasă este ca modelul ales să îndeplinească toate calitățile fundamentale a plăcilor de exterior - rezistente și fără alunecare.


  Mai mult
  Astăzi se schimbă luna, nu luna oficială din calendar ci luna zodiacului.


  Mai mult
  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Abonare la newsletter
  Abonare


  sicap

  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii